4. Večer Inšpiratívnych Podnikateľov, 20.9.2018

Zážitková grilovačka. Asi takto by sa dal v skratke opísať 4. Večer Inšpiratívnych Podnikateľov, ktorý sa konal 20.9.2018 na terase Wellness Hotela Diplomat**** Rajecké Teplice. Ste zvedaví čo všetko mohli hostia zažiť? Tak čítajte ďalej…

Romantická atmosféra

Verili sme, že počasie vydrží a dopraje nám akúsi rozlúčku s letom, preto sme celý večer posunuli na terasu hotela. Oproti 3. Večeru Inšpiratívnych Podnikateľov, sme sa tentokrát rozhodli íst v komornejšom duchu, aby sme mohli využiť a vychutnať si tento úžasný priestor.

Celú atmosféru dotvorila krásna Adriana Špronglová- moderátorka a redaktorka TV Markíza, ktorá je naša dvorná moderátorka od 1. VIP-ky.

 

 

 

 

 

 

Zážitková grilovačka a ochutnávky

Počas celého večera hostia mohli ochutnávať portské vína a delikatesy od spoločnosti GLOVAL premium food & wine. Žilinská pražiareň VERTICCIO sa postarala o to, aby nám ich profi barista celý večer robil skvelú kávičku.

Hlavný raut bol v znamení gastronomických špecialít, ktoré sa grilovali na unikátnom grile OFYR s otvoreným ohniskom. Okrem grilovanej zeleniny polenty, placiek, kačacích pŕs a iných dobrôt mohli hostia ochutnať premiové steaky z kravy, býka a jalovice od firmy BOSTAURUS.

 

 

 

 

 

 

Tombola, vzdelávanie a kuchárska šou

Súčasťou každej „VIP“-ky je hneď na začiatku Netradičná tombola, v ktorej vyhral každý. Ako je to možné? Každého hosťa, ktorý sa zaregistruje na akciu, oslovíme, aby priniesol so sebou darček, ktorý súvisí s jeho podnikaním. Moderátorka každého, kto je vylosovaný odprezentuje a samotný hosť už len povie, čo priniesol do tomboly. Zmysel takejto ankety je okrem iného aj to, aby sa obdarovaní hostia bližšie spoznali.

 

 

 

 

 

 

Po gastronomickej prestávke nasledovalo 15 minút s podnikateľmi na tému „Ako sa na vci pozerať inak“. Tento vzdelávací bod mal na starosti jeden zo spoluorganizátorov, Miroslav Kubiš zo Vzdelávacej akadémie Žilina. Nešlo však o suchú prezentáciu ale o skvelú interaktívnu chvíľu, do ktorej sme sa zapojili všetci zúčastnení.

 

 

 

 

 

 

Na záver nám šéfkuchár hotela Vladko Lokšík urobil drobné prekvapenie, keď sa rozhodol, že z ananásov na grile spraví ohňovú šou 🙂 Nechápete? Tak si pozrite video : )

Po hlavnom programe pokračoval voľný networking pri poháriku portského, a to do neskorých hodín.

Celú atmosféru tohto netradičného večera spríjemnila hudba v podaní Marco Pillo Salsa Band a všetko zdokumentoval fotograf Michal Kysela a kameramanka Marcela Sáreníková.

Koniec koncov, pozrite si fotky a video, ktoré vám ukážu samotnú atmosféru.