3. Večer Inšpiratívnych Podnikateľov, 8.3.2018

A je to za nami… Večer Inšpiratívnych Podnikateľov zažil svoje tretie pokračovanie presne na Medzinárodný deň žien, 8.3.2018. Tak ako vždy, aj tretia „VIP-ka“ sa odohrávala v priestoroch Wellness Hotel Diplomat**** Rajecké Teplice. Poďte si prečítať ako celý večer prebiehal a čo mohli hostia zažiť.

Vyše 60 hostí

Nesmierne nás teší fakt, že o „VIP-ku“ je čím ďalej tým väčší záujem. Svedčí o tom aj fakt, že na prvej akcii sme mali 29 hostí, na druhej 40 a na poslednej 63 🙂  Ste zvedaví aké firmy tam boli? Pozrite si galériu nižšie.

Fašiangové špeciality a cimbalová muzička

Milujeme fašiangy, a tak sme si povedali, že si toto obdobie trošku predĺžime. Hosťom sme teda dopriali okrem iného aj Galantínu z kuriatka s pečeňovou plnkou, Vyprážané pirohy plnené zemiakom bryndzou a kôprom, Krúpnu baba či Úhrabky. Aby toho nebolo málo, ako dezerty sa podávali Moravské koláče, Tvarohové Šišky s čučoriedkami a fánky so slivkovou omáčkou.

Celú atmosféru neskorých fašiang doladila ľudová hudba Martina Olšiaka… debatky medzi podnikateľmi tak dotvárali tóny cimbalu, kontrabasu a harmoniky.

 

 

 

 

 

 

 

Ochutnávka pív, vodiek a kávy

Po minulom úspechu z ochutnávok sme sa aj tentokrát rozhodli osloviť niektoré značky na ochutnávku priamo na našej akcii. Hostia tak mohli ochutnať premiové rumy a vodky značky VICHE PITIA, domáce pivá od ČESKOSLOVENSKÁ PIVOTÉKA  a výberovú kávu HABESH.

 

 

 

 

 

 

 

Tombola, vzdelávanie a kuchárska šou

Hneď po úvode sme začali Netradičnou tombolou, v ktorej vyhral každý. Ako je to možné? Prečítajte si o tejto tombole viac TU.

Po gastronomickej prestávke nasledovalo 15 minút s podnikateľmi na tému „Ako komunikovať rýchlo a efektívne“. Tento vzdelávací bod mal na starosti jeden zo spoluorganizátorov, Miroslav Kubiš zo Vzdelávacej akadémie Žilina. Nešlo však o suchú prezentáciu ale o skvelú interaktívnu chvíľu, do ktorej sme sa zapojili všetci.

Na záver nás čakala Kuchársku šou, počas ktorej nám dvaja z kuchárov hotela priamo pred našimi zrakmi ukuchtili lokše plnené hríbami s čokoládou. Že to znie nejediteľne? Práve naopak! Za degustačnými porciami sa len tak zaprášilo.

Po tomto programe pokračoval voľný networking a to, že sa u nás ľudia cítili viac než príjemne svedčal fakt, že niektorí zostali debatiť pri pohári vodky aj po odchode organizátorov.

Preklikajte si samotné fotografie a video, ktoré vystihujú atmosféru večera na 100%.